Ja, ik doe mee!

Meer aandacht voor eenzaamheid en wat je ertegen kunt doen is enorm belangrijk. Jij kunt als bedrijf, organisatie, (sport)vereniging jouw steentje bijdragen. 

Hang een poster op, laat op sociale media zien dat jij je inzet. Misschien inspireer je mensen wel om een stapje te zetten op weg naar nieuwe ontmoetingen en vriendschappen. 

Help jij mee om de boodschap te verspreiden? 

Kant en klare posters

In onze WIE toolkit vind je allerlei bestanden die je kunt gebruiken om de campagne meer zichtbaar te maken. Print een poster uit en hang deze op, of deel een afbeelding op sociale media. Zo help je mee om het onderwerp eenzaamheid meer onder de aandacht te brengen. En laat je zien dat jouw organisatie dit belangrijk vindt.

Bekijk de downloads
Maak je eigen post(ers)!

Vul de naam in van jouw bedrijf, stichting of (sport)vereniging en maak je eigen posters op maat. Print jouw poster uit en hang deze op, of deel een afbeelding op je website of via social media. Zo laat je zien dat je het terugdringen van eenzaamheid belangrijk vindt en help je mee om de boodschap te verspreiden.

Start nu
Activiteitenbudget

Om eenzaamheid bij ouderen structureel tegen te gaan is er een Activiteitenbudget zomer- en zondagprogrammering voor ouderen. Heb jij, persoonlijk of met jouw organisatie of vereniging, een goed idee voor een activiteit voor senioren? We helpen je financieel graag mee! Het budget kan zowel aangevraagd worden als particuliere inwoner als organisatie in het Westland: als particulier maximaal €100,- en als organisatie of stichting maximaal €250,-

Vraag hier jouw budget aan
Laat je inspireren